Interim Management - Försäljningschef

Försäljningschefen är en nyckelperson för företagets tillväxt och vid vissa tillfällen kan det vara bra att hyra in en säljchef för ett kortare eller längre uppdrag.


Hyr in en erfaren säljchef för att få rätt styrning på säljavdelningen


Orsaken till ett interimsuppdrag kan vara att ni saknar resurser och/eller denna kompetens i företaget. Det kan också vara att ni har ett behov när en säljchef slutat och man snabbt vill få in en ersättare som en tillfällig lösning under en rekryteringsprocess.

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZXhlZG9oci5zZT9zdWJqZWN0PUluZm9ybWF0aW9uIFPDpGxqbGVkbmluZyIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5KYWcgdmlsbCB2ZXRhIG1lcjwvYT4=

Aktuellt


Välkommen ombord Charlotte!

Vi är glada att få välkomna Charlotte som Säljutvecklare och Säljcoach på Exedo. Hon är även ansvarig för rekrytering av säljare och säljledning. Charlotte har en lång bakgrund från uppsökande B2B försäljning och säljledning, även i rollen som egenföretagare. Hon brinner för kundmötet och affärer och frustreras av otydlighet och brist på handling.
Det Effektiva Utvecklingssamtalet

HR Utveckling & Stöd
Många chefer upplever att utvecklingssamtalet är svårt och att det sällan leder till något
konkret.


Vi hjälper chefer och medarbetare till givande konkretare samtal, strukturerat plan för
utveckling och uppföljningsbara resultat. Samtidigt vill vi göra det roligt och givande.

Läs mer...


Agerus Prestationutveckling
Vi är nu partners till AGERUS prestationstuveckling. AGERUS System är ett webbaserat verktyg för chefer och medarbetare att systematiskt utveckla sin arbetssituation, förbättra sina arbetsprestationer och samtidigt skapa en hälsosam arbetsmiljö.


Login