Interim Management - Försäljningschef

Försäljningschefen är en nyckelperson för företagets tillväxt och vid vissa tillfällen kan det vara bra att hyra in en säljchef för ett kortare eller längre uppdrag.


Hyr in en erfaren säljchef för att få rätt styrning på säljavdelningen


Orsaken till ett interimsuppdrag kan vara att ni saknar resurser och/eller denna kompetens i företaget. Det kan också vara att ni har ett behov när en säljchef slutat och man snabbt vill få in en ersättare som en tillfällig lösning under en rekryteringsprocess.

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZXhlZG9oci5zZT9zdWJqZWN0PUluZm9ybWF0aW9uIFPDpGxqbGVkbmluZyIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5KYWcgdmlsbCB2ZXRhIG1lcjwvYT4=

Aktuellt

Exedo HR startar Exedo Butikspartner
Exedo HR har under närmare 10 år rekryterat många drivna medarbetare och ledare till livsmedelsbutiker. Nu utvecklar vi det till Exedo Butikspartner. Vi kommer se förändringar här på hemsidan med nya tjänster och medarbetare. Till en början verkar Exedo Butikspartner främst i Stockholm-Uppsalaregionen med kringliggande områden. Butiksutveckling, ledarutveckling, effektiva rutiner och fortfarande rekrytering med fokus på engagemang och kompetens, är det vi hjälper butiker med. Kontakta oss för mer info.

Kontakt


HR Utveckling & Stöd
Många chefer upplever att utvecklingssamtalet är svårt och att det sällan leder till något
konkret.


Vi hjälper chefer och medarbetare till givande konkretare samtal, strukturerat plan för
utveckling och uppföljningsbara resultat. Samtidigt vill vi göra det roligt och givande.

Läs mer...

Login