Samarbetspartners

För att kunna tillhandahålla de kraftfullaste verktygen och effektivaste lösningarna arbetar vi med ett antal partners. Vi har därför möjlighet att bygga företagsanpassade och kostnadseffektiva lösningar till i princip alla företag och organisationer. Vi kan även tillsammans med våra partners tillhandahålla lösningar i stor skala i hela Sverige.

Vi samarbetar bara med företag vars värderingar, tjänster och affärsmodeller passar in i vår värdegrund och med vår syn på effektiv förändring och utveckling av både företag och medarbetare.

Hälsa, Motivation & Prestationsutveckling

AGERUS System är ett webbaserat verktyg för chefer och medarbetare att systematiskt utveckla sin arbetssituation, förbättra sina arbetsprestationer och skapa en hälsosam arbetsmiljö. För organisationen leder till effektivitet, nöjda kunder och ett starkare varumärke.

Utbildning & Kompetensutveckling

Lexicon är Sveriges största privata utbildningsgrupp. Sedan 1979 har Lexicon framgångsrikt utbildat människor och erbjudit konsulttjänster i bland annat IT och Affärskunskap.

Lexicon utbildar inom IT, Sälj, Ledarskap och Kommunikation. Öppna utbildningar, E-Learning och Företagsanpassade utbildningar ger Lexicon möjlighet att möta företagens varierande behov.

Läs mer om Lexicons utbildningar här.

Bemanning

Uppstuk AB är ett bolag med förankring i både Uppsalas näringsliv och Uppsalas studentvärld. Målet med affärsmodellen är att fungera som en brygga mellan universitet och näringsliv – att kunna ge studenter ett extrajobb och relevant arbetslivserfarenhet samtidigt som våra kunder får tillgång till kvalificerad arbetskraft och kontakt med sina framtida anställda.

Läs mer på www.uppstuk.se


HR-Partners

Hilding HR

Hilding HR tar hand om er organisations personalfrågor, både strategiska och operativa under kortare eller längre tid.
Läs mer på http://www.hildinghr.se/Aktuellt

Styckmästare sökes Sthlm
Vi söker en styckare eller en styckmästare till en anrik saluhallsbutik under utveckling i Stockholm city! Man har högsta kvalitet på både råvaror i butiken och i den restaurang man driver i anslutning till butiken.
Vill du jobba i en anrik miljö med högsta kvalitet tillsammans med ett motiverat och roligt gäng. Kontakta oss på info@exedohr.se för mer info. Du hittar även telenummer på www.exedohr.se. Är detta du ansök idag till info@exedohr.se.

Välkommen ombord Oscar!

Vi är glada att få välkomna Oscar som ny HR-konsult och Coach på Exedo HR. Han är även ansvarig för vår utbildningsverksamhet som vi utför i samarbete med Lexicon Affärsutbildningar. Oscar har en bakgrund från rekryteringsbranschen och som coach samt arbetar även med teamutveckling.
Det Effektiva Utvecklingssamtalet

HR Utveckling & Stöd
Många chefer upplever att utvecklingssamtalet är svårt och att det sällan leder till något
konkret.


Vi hjälper chefer och medarbetare till givande konkretare samtal, strukturerat plan för
utveckling och uppföljningsbara resultat. Samtidigt vill vi göra det roligt och givande.

Läs mer...


Agerus Prestationutveckling
Vi är nu partners till AGERUS prestationstuveckling. AGERUS System är ett webbaserat verktyg för chefer och medarbetare att systematiskt utveckla sin arbetssituation, förbättra sina arbetsprestationer och samtidigt skapa en hälsosam arbetsmiljö.


Login