Mötesbokning

Använd era säljares tid på effektivaste sätt – låt Exedo Säljpartner hjälpa er med era mötesbokningar!.


- Effektivisera era säljares tid
- Jämnt flöde med kundmöten
- Öka er nykundsbearbetning


Säljare gör som mest nytta i mötet med kunden, inte genom att sitta dagar i telefonen. Vi hjälper er boka era kundbesök och frigör tid för era säljare att att effektivt besöka fler kunder och på så sätt göra fler affärer!


Mötesbokning är en de viktigaste delarna av säljprocessen, men det är också något som är mycket tidskrävande. Vi bokar kvalitativa kundmöten som skapar positiva förväntningar hos kunden, resultatet blir nya affärsmöjligheter för ert företag.


Exedo Säljpartners mötesbokare arbetar strukturerat och fokuserat för att ge era säljare förutsättningar att skapa affärer och långsiktiga relationer med era framtida kunder. Hos Exedo får ni mötesbokare som är utbildade på era tjänster och arbetar nära era säljare för bästa resultat. Det resulterar i ett jämt flöde av mötesbokningar med en hög kvalitet. Målet är att fungera som er förlängda arm och att kunder skall uppfatta det som en naturlig del av er egna säljprocess.


Kort sagt: kvalitativa nykundsmöten som leder till fler affärer.


PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZXhlZG9oci5zZT9zdWJqZWN0PUluZm9ybWF0aW9uIE3DtnRlc2Jva25pbmciIHRhcmdldD1fYmxhbms+RsO2ciBtZXIgaW5mb3JtYXRpb24ga29udGFrdGEgb3NzITwvYT4=

Aktuellt


Välkommen ombord Charlotte!

Vi är glada att få välkomna Charlotte som Säljutvecklare och Säljcoach på Exedo. Hon är även ansvarig för rekrytering av säljare och säljledning. Charlotte har en lång bakgrund från uppsökande B2B försäljning och säljledning, även i rollen som egenföretagare. Hon brinner för kundmötet och affärer och frustreras av otydlighet och brist på handling.
Det Effektiva Utvecklingssamtalet

HR Utveckling & Stöd
Många chefer upplever att utvecklingssamtalet är svårt och att det sällan leder till något
konkret.


Vi hjälper chefer och medarbetare till givande konkretare samtal, strukturerat plan för
utveckling och uppföljningsbara resultat. Samtidigt vill vi göra det roligt och givande.

Läs mer...


Agerus Prestationutveckling
Vi är nu partners till AGERUS prestationstuveckling. AGERUS System är ett webbaserat verktyg för chefer och medarbetare att systematiskt utveckla sin arbetssituation, förbättra sina arbetsprestationer och samtidigt skapa en hälsosam arbetsmiljö.


Login