Arbetsrätt

Vad gör man med en medarbetare som missköter mig? Vad gäller om ni vill omorganisera? Hur och när måste ni förhandla med facket? Vad gäller om ni behöver säga upp personal?

Att göra arbetsrättsligt fel kan vara en kostsam historia, det är därför viktigt att göra rätt från början. Kontakta gärna oss om ni är osäkra och innan situationen har gått för långt.

Exedo HR har bred kompetens inom arbetsrätt och kan hjälpa er med till exempel:

-Anställningsavtal och uppsägningsbesked
-Fackliga förhandlingar
-Tolkning av kollektivavtal
-Omorganisation & övertalighet
-Regler vid anställnings början och avslut
-Uppsägning av personliga skäl
-Verksamhetsövergång
-Stöd vid svåra samtal

Har du frågor om arbetsrätt kontakta oss på: PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZXhlZG9oci5zZT9zdWJqZWN0PUFyYmV0c3JhdHQiIHRhcmdldD1fYmxhbms+Y2Fyb2xpbmUuZ2lsbGVAZXhlZG9oci5zZTwvYT4=
Vi bjuder på 30 minuters fri rådgivning.

Arbetsmiljö

Arbetsmiljölagen gäller för alla arbetsgivare, men hur ska man effektivt genomföra det systematiska arbetsmiljöarbetet på bästa sätt? Hur förebygger man psykisk ohälsa? Vad kan företaget göra för att minska sjukskrivningskostnaderna?

Exedo HR hjälper Er gärna med frågor inom arbetsmiljöområdet, där vi har komptens gällande SAM (Systematiskt arbetsmiljöarbete) samt psykosocial arbetsmiljö.

Har du bara frågor om arbetsmiljö kontakta oss på: PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZXhlZG9oci5zZT9zdWJqZWN0PUFyYmV0c21pbGpvIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmFyYmV0c21pbGpvQGV4ZWRvaHIuc2U8L2E+
Vi bjuder på 30 minuters fri rådgivning.

Aktuellt


Välkommen ombord Charlotte!

Vi är glada att få välkomna Charlotte som Säljutvecklare och Säljcoach på Exedo. Hon är även ansvarig för rekrytering av säljare och säljledning. Charlotte har en lång bakgrund från uppsökande B2B försäljning och säljledning, även i rollen som egenföretagare. Hon brinner för kundmötet och affärer och frustreras av otydlighet och brist på handling.
Det Effektiva Utvecklingssamtalet

HR Utveckling & Stöd
Många chefer upplever att utvecklingssamtalet är svårt och att det sällan leder till något
konkret.


Vi hjälper chefer och medarbetare till givande konkretare samtal, strukturerat plan för
utveckling och uppföljningsbara resultat. Samtidigt vill vi göra det roligt och givande.

Läs mer...


Agerus Prestationutveckling
Vi är nu partners till AGERUS prestationstuveckling. AGERUS System är ett webbaserat verktyg för chefer och medarbetare att systematiskt utveckla sin arbetssituation, förbättra sina arbetsprestationer och samtidigt skapa en hälsosam arbetsmiljö.


Login