Arbetsrätt

Vad gör man med en medarbetare som missköter mig? Vad gäller om ni vill omorganisera? Hur och när måste ni förhandla med facket? Vad gäller om ni behöver säga upp personal?

Att göra arbetsrättsligt fel kan vara en kostsam historia, det är därför viktigt att göra rätt från början. Kontakta gärna oss om ni är osäkra och innan situationen har gått för långt.

Exedo HR har bred kompetens inom arbetsrätt och kan hjälpa er med till exempel:

-Anställningsavtal och uppsägningsbesked
-Fackliga förhandlingar
-Tolkning av kollektivavtal
-Omorganisation & övertalighet
-Regler vid anställnings början och avslut
-Uppsägning av personliga skäl
-Verksamhetsövergång
-Stöd vid svåra samtal

Har du frågor om arbetsrätt kontakta oss på: PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZXhlZG9oci5zZT9zdWJqZWN0PUFyYmV0c3JhdHQiIHRhcmdldD1fYmxhbms+Y2Fyb2xpbmUuZ2lsbGVAZXhlZG9oci5zZTwvYT4=
Vi bjuder på 30 minuters fri rådgivning.

Arbetsmiljö

Arbetsmiljölagen gäller för alla arbetsgivare, men hur ska man effektivt genomföra det systematiska arbetsmiljöarbetet på bästa sätt? Hur förebygger man psykisk ohälsa? Vad kan företaget göra för att minska sjukskrivningskostnaderna?

Exedo HR hjälper Er gärna med frågor inom arbetsmiljöområdet, där vi har komptens gällande SAM (Systematiskt arbetsmiljöarbete) samt psykosocial arbetsmiljö.

Har du bara frågor om arbetsmiljö kontakta oss på: PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZXhlZG9oci5zZT9zdWJqZWN0PUFyYmV0c21pbGpvIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmFyYmV0c21pbGpvQGV4ZWRvaHIuc2U8L2E+
Vi bjuder på 30 minuters fri rådgivning.

Aktuellt

Exedo HR startar Exedo Butikspartner
Exedo HR har under närmare 10 år rekryterat många drivna medarbetare och ledare till livsmedelsbutiker. Nu utvecklar vi det till Exedo Butikspartner. Vi kommer se förändringar här på hemsidan med nya tjänster och medarbetare. Till en början verkar Exedo Butikspartner främst i Stockholm-Uppsalaregionen med kringliggande områden. Butiksutveckling, ledarutveckling, effektiva rutiner och fortfarande rekrytering med fokus på engagemang och kompetens, är det vi hjälper butiker med. Kontakta oss för mer info.

Kontakt


HR Utveckling & Stöd
Många chefer upplever att utvecklingssamtalet är svårt och att det sällan leder till något
konkret.


Vi hjälper chefer och medarbetare till givande konkretare samtal, strukturerat plan för
utveckling och uppföljningsbara resultat. Samtidigt vill vi göra det roligt och givande.

Läs mer...

Login